Jan Goethals
Zelfwerkend zaakvoerder met meer dan 10 jaar ervaring
 • Ervaring & Know-how

  Hout met Stijl staat voor een jong en dynamisch bedrijf, opgericht in 2017 door Jan Goethals. Als zaakvoerder kan hij bogen op meer dan 10 jaar stielervaring in passiefwoningen en algemeen schrijnwerk. En dat is merkbaar.

  Jan is een gepassioneerd vakman die alle binnen- en buitenschrijnwerk regio Evergem zelf uitvoert en 100% kwaliteit aflevert.
 • Duurzaamheid & Kwaliteit

  Wij leveren en plaatsen ramen en deuren op maat gemaakt, in diverse houtsoorten. PVC en aluminium behoren tot de mogelijkheden.

  Plaats tekort? Wij kunnen dit oplossen door bijkomende plaats te creëren door middel van dakkapellen en inrichten van zolders tot woonruimte of slaapkamers. Ook inbouwkasten onder schuine dakvlakken in alle uitvoeringen zijn mogelijk. Wij leggen altijd het accent op de kwaliteit en duurzaamheid.
 • Advies & Service

  Wij geven vorm aan uw bouwprojecten. Algemene schrijn- en timmerwerken voor zowel renovaties als nieuwbouw. Of het nu gaat om kleinere of grotere werken, U kan hiervoor bij ons terecht.

  Duurzame materialen, een passend advies, alle ruimte voor creativiteit en een uitstekende service. Zo komen we tot een optimaal resultaat.
 • Steeds volgens uw wensen en budget

  Laat u met vakkennis begeleiden bij het kiezen van materialen, kleuren en vormen. Jan staat steeds zelf in voor de plaatsing. Dit alles aan eerlijke prijzen en een ijzersterke service.

  Neem contact met ons op
  en in de meeste gevallen komen wij vrijblijvend een eerste keer langs. We bieden deskundig advies volgens uw wensen en budget. Een helder voorstel en een duidelijke offerte. Daar streven wij naar.
Schrijnwerkerij Hout met Stijl
Dé specialist in schrijnwerk op maat in regio Gent

Ramen & Deuren

Onze ramen en deuren zijn strak, stevig en inbraakveilig. Verkrijgbaar in aluminium, hout, steel look en PVC in uiteenlopende uitvoeringen, van strak tot klassiek.

Alles wordt op maat gemaakt zodat u zelfs een andere kleur voor binnen als buiten kan kiezen. Volledig volgens uw persoonlijke stijl!

Valse Wanden & Plafonds

Valse wanden en plafonds zijn een optimale oplossing voor het scheiden van ruimtes en bieden een verbeterde isolatie.
Een verlaagd plafond biedt tal van mogelijkheden kan bestaande ruimtes voorzien van nieuwe leidingen en inbouwverlichting en zorgt voor een mooie en egale afwerkingslaag.

Binnendeuren

Ramen en deuren bepalen in zeer grote mate mee de stijl van uw woning, in welk materiaal ze ook vervaardigd zijn. Glas, massief hout, schilderdeuren, branddeuren, staal, ...

Wij helpen u zoeken naar de juiste deur: modern, klassiek, landelijk of een andere uitdagende stijl.

Vliegenramen en -deuren

Hordeuren en -ramen zijn een doeltreffende manier om frisse geur in huis te halen zonder vervelende insekten.
Bovendien zijn ze in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Schuivend, oprolbaar, opendraaiend of vast.

Linoleum, laminaat- en parket

Linoleum en laminaat zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints en voorzien van een vocht- en krasbestendige bovenlaag.
Parket is mooie en duurzaam en bestaat uit massief hout die meer karakter krijgt door de jaren heen.

Dakvensters / Velux

Gecertificeerd plaatser van Velux dakvensters. Keuze uit verschillende bedieningssystemen, openingssystemen, beglazingsopties en verkrijgbaar in diverse formaten.
Hout met Stijl - Hekstraat 57 - 9940 Evergem - M 0484 96 96 14 - - www.houtmetstijl.be